Your cart is empty!
Winkelwagen bekijken Afrekenen
Subtotaal: 0,00

Betaalmethoden

iDeal

iDeal is een snelle betaalmethode waarmee je, als je klant bent bij een Nederlandse bank, direct je schoenen kan betalen. Snel, eenvoudig en vertrouwd.

Betaling

Ben je klant bij een Nederlandse bank, dan kan je met iDeal betalen. Het bedrag wordt dan direct van je betaalrekening afgeschreven en Voetpluim.NL wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Verzending

We verzenden je bestelling direct nadat we de betaalbevestiging hebben ontvangen. Afhankelijk van je gekozen verzendmethode duurt dit 2 tot 5 werkdagen.

Bijkomende kosten

Er zijn geen bijkomende kosten voor het betalen met iDeal.

PayPal

Met de internationale betaalmethode PayPal is betaling van je bestelling Feiyue schoenen ook snel gebeurd. Je hebt echter wel een PayPal-account nodig.

Betaling

PayPal is een zeer betrouwbare en veilige manier om betalingen op internet te doen en is, net als iDeal, een bekende betaalmethode op internet. Waar iDeal echter met name bekendheid geniet in Nederland, is PayPal wereldwijd bekend. Voordat je echter met PayPal kan betalen dien je op de site van PayPal een account aan te maken. Met dit account kan je dan vervolgens tijdens het bestelproces de betaling aan ons goedkeuren.

Verzending

Wij krijgen wederom direct te zien dat de betaling binnen is gekomen en zullen je bestelling zo snel mogelijk opsturen, afhankelijk van je gekozen verzendmethode.

Bijkomende kosten

Er zijn geen bijkomende kosten voor het gebruik van PayPal.

MisterCash

Ben je klant bij een Belgische bank, dan kan je je bestellingen via MisterCash afronden. Ook dit werkt snel en eenvoudig, zodat je bestelling snel kan worden opgestuurd.

Betaling

Ben je klant bij een Belgische bank, dan kan je met MisterCash betalen. Het bedrag wordt dan direct van je betaalrekening afgeschreven en Voetpluim.NL wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Verzending

We verzenden je bestelling direct nadat we de betaalbevestiging hebben ontvangen. Afhankelijk van je gekozen verzendmethode duurt dit 2 tot 5 werkdagen.

Bijkomende kosten

Er zijn geen bijkomende kosten voor het betalen met MisterCash.

Vooruitbetaling

Niet de snelste methode, maar uiteraard is het geen probleem om middels vooruitbetaling per bank je bestelling te betalen.

Betaling

Kies je voor vooruitbetaling, dan verzendt Feiyue-Schoenen.NL de bestelling wanneer je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt naar onze rekening. Je krijgt van ons een e-mailbericht met daarin de betaalgegevens, waarna je de betaling kan voltooien.

Als betalingskenmerk kun je het ordernummer gebruiken, zoals vermeld in jouw orderbevestiging.

Bankgegevens

Kan je de gegevens niet vinden op de orderbevestiging, dan kan je het verschuldigde bedrag van je bestelling ook overmaken met behulp van onderstaande gegevens

Ontvanger: Asian Sports Import V.O.F.
Bank: ABN Amro Nederland
IBAN: NL69 ABNA 0401 8130 88
Betalingskenmerk: Je ordernummer

Verzending

Zodra wij je betaling ontvangen hebben, nemen wij je bestelling in behandeling. Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen kan duren.

Let op: Wanneer binnen 8 werkdagen geen betaling is ontvangen, gaan wij ervan uit dat de betaling niet meer binnen zal komen en komt de order te vervallen.

Verzending & Levering

Welke verzendmethoden hebben jullie?

DHL

Je bestelde Feiyue schoenen versturen we middels de gerenomeerde pakketdienst van DHL. Je bestelling wordt doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Ben je toevallig niet thuis? Dan wordt de opvolgende dag de bestelling nogmaals getracht bij je thuis afgeleverd te krijgen. Als je dan ook niet thuis bent kan je je bestelling op de volgende dag bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt ophalen.

Hoe hoog zijn jullie verzendkosten?

De verzendmethoden die we aanbieden kennen een verschillend tarief. Hoe groot of klein de bestelling ook is, voor elke order hebben we een passende oplossing:

GRATIS VERZENDING

Voor iedereen die minimaal 2 paar Feiyue schoenen bestelt verzorgen wij de verzending geheel gratis. De verzending gaat via de vertrouwde service van DHL (zie ook hieronder).

VERZENDEN VIA DHL– €2,00 PER ZENDING

Een bekende, snelle manier van versturen is om je bestelde Feiyue schoenen door DHL bij je thuis te laten bezorgen. Je bestelling wordt doorgaans binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis afgeleverd.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

Stuur zo snel mogelijk de door jou gewenste veranderingen per email naar info@voetpluim.nl. Geef daarbij in elk geval je ordernummer op, zodat wij de verandering voor je kunnen verwerken.

LET OP HET VOLGENDE:

In het geval dat de nieuwe prijs lager is wordt bij een vooruit, iDeal of creditcard betaling het verschil na uitlevering van je bestelling teruggestort. Mocht de prijs hoger uitvallen, dan kun je het verschil overmaken naar ABN Amro: IBAN: NL69 ABNA 0401 8130 88 met jouw ordernummer als referentie. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij tot uitlevering over gaan. De overige betaalmethoden zijn helaas niet mogelijk.

Een wijziging of annulering is enkel mogelijk, als de bestelde producten nog niet verpakt of verzonden zijn.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Mocht je, om welke reden dan ook, toch terug willen komen op een gemaakte bestelling en deze willen annuleren? Dan volstaat een simpel e-mailbericht naar info@voetpluim.nl of het invullen van ons contactformulier. We zorgen dat de bestelling vervalt en eventuele, reeds betaalde bedragen teruggestort worden.

LET OP:

Mocht je je bestelling willen annuleren, dan is dat enkel mogelijk als de bestelling nog niet is verzonden. Als de bestelling al wel is verzonden, maar je toch van de bestelling wilt af zien, volgen we onze procedure rondom retourneren.

Retourneren

Ik heb een verkeerd artikel besteld!

Mocht je er, na het openen van je pakket achter komen dat we een fout hebben gemaakt, of dat je per ongeluk iets verkeerds hebt besteld? Dan kan je je bestelling uiteraard omruilen of retourneren. We willen je dan verzoeken om onderstaande stappen te nemen.

1. Licht ons in

Dat kan per e-mail via info@feiyue-schoenen.nl of via het contactformulier. Meldt in elk geval je ordernummer en wat er mis is gegaan en welk product je wel had willen of moeten ontvangen.

2. Stuur je verkeerd ontvang product(en) terug.

Na je e-mailmelding ontvang je van ons een retouradres. Je verkeerd ontvangen of bestelde product kan je vervolgens, goed verpakt, naar dat adres sturen.

3. We maken je nieuwe bestelling in orde

Na ontvangst van het door jou verstuurde retourpakket, maken we de nieuwe levering in orde. Je ontvangt deze via eenzelfde verzendmethode als je eerdere bestelling.

Mijn Feiyue schoenen zijn beschadigd aangekomen!

Als bij het afleveren van je bestelling blijkt dat het pakket erg beschadigd is, dan verzoeken we je met klem om het pakket niet te accepteren. Hoewel onze Feiyue schoenen tegen een stootje kunnen, is het noodzakelijk dat wij onze transporteur kunnen inlichten dat hun dienstverlening ontoereikend was.

Wanneer je het pakket weigert krijgen wij daar bericht van en kunnen we de afhandeling verder met de transporteur doen.

Hoe gaan jullie om met het retourrecht?

Bij Feiyue-Schoenen.NL heb je het recht om je product gedurende 14 dagen te voelen, zien en zelfs eventjes te proberen. Mocht je tijdens deze termijn terug willen komen op je aankoop, dan kan je het pakket aan ons retourneren. Het is dan uiteraard wel noodzakelijk dat de Feiyue schoenen onbeschadigd zijn en ook onbeschadigd bij ons terug komen. Zorg dus voor een goed verpakte retourzending.

Wanneer je ons hebt gemeld (per e-mail of via ons contactformulier) dat je de bestelling wilt retourneren krijg je van ons een retouradres opgegeven. De kosten voor de retourzending dien je zelf te vergoeden, of kunnen in mindering worden gebracht op het door ons terug te storten bedrag. Dit bedrag ontvang je overigens zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen.