Your cart is empty!
Winkelwagen bekijken Afrekenen
Subtotaal: 0,00

Feiyue kung fu schoenen

De Feiyue schoenen zijn erg bekend bij de beoefenaars van verschillende vechtsporten. Toch is het merk het meest bekend door de beoefenaars van de eeuwenoude sport kung fu. Niet zonder reden; de schoenen zijn licht, flexibel en geven toch genoeg grip, stabiliteit en bescherming om de sport goed uit te oefenen.

Lichte kung fu schoenen

Kung fu kenmerkt zich (afhankelijk van de substijl) door complex voetenwerk, diepe standen, trappen en bovenal; een sterke basis. Het mag dan ook niet zo zijn dat deze bewegingen beperkt worden door de schoenen die gedragen worden. Door het materiaalgebruik van de Feiyue-schoen (canvas met een rubberen zool) wordt aan die eis zeker voldaan.

Flexibele schoenen

Om dezelfde reden dat ze licht zijn, zijn de Feiyue kung fu schoenen ook flexibel. Het canvas bovenwerk vormt zich makkelijk om je voet en de rubberen zool is dun genoeg om je bewegingen te volgen. De schoen corrigeert de houding van je voeten niet, waardoor je in geen enkele normale bewegingsrichting gehinderd wordt. De Feiyue-schoen is dan ook erg geschikt bij het lopen van je hand- of wapenvormen.

Grip en bescherming

Ondanks het grote voordeel van een lichte en flexibele schoen, bieden de Feiyue kung fu schoenen natuurlijk wel bescherming. De rubberen zool geeft uiteraard een klein beetje demping na het springen en ook het buiten trainen wordt aangenamer door gebruik van de Feiyue schoenen. Gebruik de schoenen dus vooral voor zowel in- als outdoortrainingen!

Koop je kung fu schoenen
Gratis verzending vanaf twee paar!

Adding to cart
Out of stock
Adding to cart
 • Witte Feiyue schoen (paar)


  De witte Feiyue schoen is een lichtgewicht canvasschoen met een rubberen zool. Door het lage ontwerp is de schoen zeer geschikt voor sporten waar de nodige behendigheid is vereist.

  Kies hieronder je maat. Let er wel op dat de schoenen vanaf maat 43 vrij strak zitten. Door gebruik rekken ze echter wel uit. Bekijk voor meer informatie de maattabel.

  20,00

  Product bekijken
 • Zwarte Feiyue schoen (paar)


  De zwarte Feiyue schoen is een lichtgewicht canvasschoen met een rubberen zool. Door het lage ontwerp is de schoen zeer geschikt voor sporten waar de nodige behendigheid is vereist.

  Let er wel op dat de schoenen vanaf maat 43 vrij strak zitten. Door gebruik rekken ze echter wel uit. Bekijk voor meer informatie de maattabel.

  20,00

  Product bekijken

Feiyue schoenen bij kung fu