Your cart is empty!
Winkelwagen bekijken Afrekenen
Subtotaal: 0,00

Feiyue wu shu schoenen

Wu shu (of liever nog; modern wu shu) is eigenlijk een term voor verschillende stijlen van kung fu, die in de jaren zestig van de 20e eeuw verzameld werden in de overkoepelende term ‘wu shu’. Waar traditioneel kung fu zich meer richt op de (eeuwenoude) vecht- en verdedigingskunst, traint wushu meer de atletische kant.

En laten de Feiyue schoenen daar nu uitermate geschikt voor zijn. De backflips, radslagen en ‘butterfly kicks’ worden je een stuk makkelijker gemaakt door de wu shu schoenen van Feiyue. Ze zorgen namelijk niet enkel voor bescherming van je voeten als je buiten traint, maar ze geven ook nog net een beetje demping en grip.

Lichte wu shu schoenen

Wu shu kenmerkt zich dus onder meer door de vele acrobatische sprongen en oefeningen. Het kan dan ook niet zo zijn dat deze bewegingen beperkt worden door de schoenen die gedragen worden. Door het gebruik van canvas en rubber als basis van de Feiyue-schoen wordt aan die eis zeker voldaan.

Flexibele schoenen

Door het gebruik van het canvas en rubber zijn de Feiyue schoenen niet alleen licht, maar ook zeker flexibel. Het bovenste deel van de schoen bestaat uit canvas en vormt zich makkelijk om je voet. De zool van de Feiyue schoen is van rubber en dun genoeg om je bewegingen moeiteloos te volgen. De schoenen zijn zo populair omdat je voeten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hardloopschoenen, niet gecorrigeerd worden. De wu shu schoenen van Feiyue volgen je bewegingen alsof je op blote voeten traint.

Grip en bescherming

Waarom de schoenen dan toch fijn zijn? Ze geven net dat beetje meer grip en bescherming. Zeker bij outdoor trainingen en oefeningen is het prettig om schoenen aan te hebben. De rubberen zool geeft net een beetje meer demping, maar beschermt je voeten uiteraard ook tegen scherpe delen of viezigheid. De Feiyue schoenen zijn dan ook zeer geschikt voor zowel in- als outdoor gebruik!

Koop je wu shu schoenen

Adding to cart
Out of stock
Adding to cart
 • Witte Feiyue schoen (paar)


  De witte Feiyue schoen is een lichtgewicht canvasschoen met een rubberen zool. Door het lage ontwerp is de schoen zeer geschikt voor sporten waar de nodige behendigheid is vereist.

  Kies hieronder je maat. Let er wel op dat de schoenen vanaf maat 43 vrij strak zitten. Door gebruik rekken ze echter wel uit. Bekijk voor meer informatie de maattabel.

  20,00

  Product bekijken
 • Zwarte Feiyue schoen (paar)


  De zwarte Feiyue schoen is een lichtgewicht canvasschoen met een rubberen zool. Door het lage ontwerp is de schoen zeer geschikt voor sporten waar de nodige behendigheid is vereist.

  Let er wel op dat de schoenen vanaf maat 43 vrij strak zitten. Door gebruik rekken ze echter wel uit. Bekijk voor meer informatie de maattabel.

  20,00

  Product bekijken

Feiyue schoenen bij wu shu